Jag har bytt mobil …

Jag hade ju en HTC Hero och jag var nöjd men av nån anledning har jag nu en Iphone 4 och är ännu nöjdare …. det är en stor skillnad i kvalite … 🙂

Mulittasking är så härligt på Iphonen . har en tio appar igång och märker ingen större skillnad i fart eller respons. Sen är den rätt snygg … Nä nu ska jag fortsätta arbete så jag får åka hem nån gång idag ..

Iphone 4 med screenshot från min egen mobil

Om jag är på väg o bli Applefan … vet ej är fortfarande PC människa dock får ja erkänna att Windows 7 är den enda version av Microsofts OS som känns färdigt och användarvänligt.  Erkänner villigt att det finns saker som jag skulle vilja ha annorlunda på min Iphone men summa summarum så är det en mycket bra och trevlig mobil.

Ha det gott! Sköt om oss!

ProfBaltazar

Om ProfBaltazar

En virrig gamer som tillbringar alldeles för mycket tid vid datorn ... mestadels spelande spel, men skriver även på denna blogg och att hålla sig uppdaterad vad som händer Väl mött /ProfBaltazar
Det här inlägget postades i Datorer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.