Stress …

Uppdatera bloggen sa min gode vän Dannyboy häromveckan och ja det är väl på tiden. Stress är nåt jag känt av de senaste veckor och det till grad att jag va hemma måndag och tisdag förra veckan och va helt utslagen, mådde illa och hade yrsel. Jag kände igen signalerna och har beslutat mig för att ta det lugnare och med vad i så fall?

Jo t.ex. fick jag en förfrågan från en rektor i Säffle om att ha fortbildning för skolpersonal men det tackade jag nej till och det av ovan nämnda orsak och det kan jag väl leva med. Värre är det att jag tror att jag får lägga rollspel deltagande på is för att det blir stressigt att åka upp till Karlstad på måndagarna.  Jag skulle nog behöva sällskapet och samvaron som är där på måndagarna men 1.5 timmas restid de dagarna är inte va jag klarar som det är nu. Jag har även beslutat och spelar nu mindre World of Warcraft.

Jag vill verkligen INTE hamna där jag va för några år sedan då jag gick i vägen eller blev utbränd eller vad det nu kallas. Va hemma och åt antidepressiv medicin under 1-2 år, det är verkligen ingen hit. Så ta det lugnt är att föredra.

Ska kanske prova på att spela lite LotRo igen då jag upptäckt att en arbetskamrat som arbetar på IT-enheten i Säffle spelar detta och funderar även på att starta en karaktär på Nordrassil där en på Säffle Lärcenter har sin druid, men som sagt är det att prioritera familj, lugn och ro och mitt arbete i första hand sen får jag se vad jag orkar utöver det.

”Mô råkas”

ProfBaltazar

Om ProfBaltazar

En virrig gamer som tillbringar alldeles för mycket tid vid datorn ... mestadels spelande spel, men skriver även på denna blogg och att hålla sig uppdaterad vad som händer Väl mött /ProfBaltazar
Det här inlägget postades i Vanligt tjöt! och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stress …

 1. DannyBoy skriver:

  Muindre stress är att föredra, absolut! Å andra sidan, även om det är en lång bit att åka, så kanske du mår bra av spel, som sagt. Och, det finns soffa att låna. BÄDDsoffa, till och med. 🙂 Upp till dig, naturligtvis, men jag tänkte jag skulle ge dig valmöjligheten, eller vad man säger.

  Förresten…. http://diaryofatank.wordpress.com

 2. Britt skriver:

  Snälla Anders, om du läser det här inom en rimlig tid.
  Kan du hjälpa mig att tala om vad jag behöver i en dator. För att klara mig. Den datorn jag sitter vid nu har dödsroslingar och min gamla var vi tvungna att skjuta.
  Varma hälsningar Britt

Kommentarer inaktiverade.