arbeta bör man ……

Arbeta bör man …. sägs det .. har fått lite för mycket av den varan och samtidigt så har jag tränat och det har gett resultat … Tjohoooo …

Vikten den är kvar på sina modiga, tunga 100 kilo men midjemåttet har minskat med flera centimeter och det är nåt att glädjas åt ….. jag måste göra nya hål i bältet jag nyss köpte för nån månad sen …

Så jag har arbetat och tränat och varit för trött för att bry mig om att datoreländet som jag köpte fortfarande inte uppför sig som jag vill eller som den borde … nu har jag tröttnat och köper ett nytt moderkort då det va det som krånglat förmodligen då allt annat är kollat och fungerar som de ska och när det nu krånglar som det gör har jag lyckats med konsttycket att förstöra nån plastgrej som ska skydda cpu-sockeln och då va garantin på moderkortet ej giltigt och det va då jag beställde ett nytt moderkort …. så det blir att skruva ihop skiten i helgen och hota med Säffle skrotupplag om inte den funkar …. det kanske funkar då vem vet ?

Vem vet inte jag, vem vet inte du …. eller nåt ….

Bifogar kommentarerna från den gamla bloggen:

Skapad av Brill ons, oktober 29, 2008 12:01:24
Roligt att det händer saker:)
Här händer det inte mycket:)
Men det är som det brukar:)
Kram.

Skapad av Maglin fre, oktober 24, 2008 14:58:04
Grattis, å då menar jag inte till en krånglande dator =)

ProfBaltazar

Om ProfBaltazar

En virrig gamer som tillbringar alldeles för mycket tid vid datorn ... mestadels spelande spel, men skriver även på denna blogg och att hålla sig uppdaterad vad som händer Väl mött /ProfBaltazar
Det här inlägget postades i Vanligt tjöt! och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.