Invägning 15 april … YES!

Nu har jag använt mig av Viktväktarna Online i tre månader och tränat har jag gjort sen i somras med lite avbrott i julas och nystart i januari samtidigt med att jag började med viktväktarna Online. Inga möten där jag vägs med andra utan jag sköter mig själv :-).

Vägde in på 94,1 kg imorse efter en vecka då jag ätit mycket gott och mycket onyttigt … yes! nu väntar veckor med nyttigheter och fortsatt träning. Det är säkert över 10 år sen jag vägde så här ”lite”.

Yay!!!!

Mö råkes!

ProfBaltazar

Om ProfBaltazar

En virrig gamer som tillbringar alldeles för mycket tid vid datorn ... mestadels spelande spel, men skriver även på denna blogg och att hålla sig uppdaterad vad som händer Väl mött /ProfBaltazar
Det här inlägget postades i Livet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.